Wednesday, August 31, 2011

Chocolate Ganache

Ingredients:

250 g nata líquida
250 g xocolata de cobertura a trossets
opcional: licor de taronja o de menta, o qualsevol altre licor

Poseu la nata líquida a escalfar en un pot, fins que bulli.
Poseu la xocolata en un bol i tireu-hi la nata per sobre. Remeneu fent servir unes barilles, fins que es desfaci bé tota la xocolata.
Deixeu-ho refredar abans de fer servir, com  a mínim una hora a la nevera.
Quan ja sigui fred, munteu la barreja amb unes barilles.

Ingredients

250 g cream
250 g couverture chocolate
optional: orange or peppermint liqueur, or any other liqueur

Place the cream in a pot and bring to the boil.
Place the chocolate in a bowl.
Pour the cream over and stir using a whisk, until all the chocolate is well melted.
Let cool before use, at least one hour in the refrigerator.
Once it's cold, whisk the the mixture until stiff.

Font / Source: Pretty Party Cakes by Peggy Porschen

Tuesday, August 30, 2011

Chocolate Chip Chocolate Frosting Cupcakes



Tinc moooltes coses per explicar-vos, i sí, sí, heu llegit bé el títol, cupcakes amb xocolata per tot arreu!!!! Ja som a casa després de les vacances (buaaaa), i una de les primeres coses que van dir els meus fills va ser: mare, ara ja podem fer cupcakes a casa!!! Podem fer-ne dels nostres preferits? I evidentment, els cupcakes prefereits dels nens són els de xocolata, i el que realment els agrada és trobar-se els trossets de xocolata, així que vem afegir pepites de xocolata a la massa dels cupcakes. Deliciós!!!

I've got maaany things to tell you, and yes, you read the title right, cupcakes with chocolate everywhere!!!! We are back home after summer holidays (buaaaa), and one of the first things my children told me was: mom, now we can bake cupcakes at home!!! Can we make our favorite? And of course, the kids' favorite cupcakes are the chocolate ones, but what they really like is finding the chocolate bits in them, so we added chocolate chips to the cupcake batter. Delicious!!!



Però abans de posar-nos a la treballar a la cuina, us he de dir que vaig anar a Barcelona a fer ruta de cupcakes!!! Vaig anar a tres llocs que valen la pena. El primer és la botiga Mundo de la repostería, que vaig trobar surfejant per internet. Tenen botiga física a Barcelona i també botiga online. Tenen moltes cosetes i vaig carregar una cistella amb colorants en gel, purpurina comestible, càpsules per a cupcakes, boquilles per fer flors i per decorar galetes, sprinkles, i també pasta fondant preparada blanca pettinice (que no he provat mai, però que provaré d'aquí a poc, ja us explicaré). L
La segona parada va ser a Cup and Cake Barcelona, està al carrer Enric Granados 145 de Barcelona, i és un lloc encantador!!! Fan Cupcakes i pastissos ells mateixos, sense additius, conservants ni aromes artificials, a més, tot té una pinta fantàstica i el sabor és encara millor. Si sou a Barcelona i busqueu un lloc per prendre un bon cafè acompanyat d'un pastisset o d'un cupcake, aquest és el vostre lloc!!! Jo vaig provar un cupcake the xocolata, com no, i el vaig trobaar mooolt bo. Crec que el frosting portava una mica de canyella, i la madalena era molt esponjosa, i amb canyella crec que també.
Finalment vaig anar a espategar a la botiga Cooking, The Kitchen Company, al carrer Provenza 249. Tenen les millors marques relacionades amb el món de la cuina, i una secció dedicada a la pastisseria, amb motlles, talladors de galetes, mànigues pastisseres i boquilles, i un munt d'utensilis i gadgets fantàstics.





But before we started working in the kitchen, I have to tell you that I went to Barcelona to cupcake tour!!! I went to 3 worthwhile places. The first is the shop Mundo de la repostería, that I had found surfing the internet. They have a physical shop and also an online one. They sell many baking and cake related things and a filled a basket with gel food color, edible glitter, cupcake capsules, piping tips for making flowers and for decorating cookies, sprinkles, and also white pettinice fondant (I've never tried it before, but I will in short and let you know about it).
The second stop was at Cup and Cake Barcelona, located in the 145 of Enric Granados Street, Barcelona, a really charming place!!! They make home-baked Cupcakes, without additives, preservatives or artificial flavors, besides, everything looks so great and the taste is even better. If you are in Barcelona and look for a place to stop by and have nice coffee with a piece of cake or a cupcake, this is your place!!! I tried a chocolate cupcake, of course, and I found it veeeery good. I think that the frosting had some cinnamon, and the muffin was very springy, with cinnamon I also think.
Finally, I dropped by the store Cooking, The Kitchen Company, in the 249 of  Provenza Street. They sell the best brands related with the world of cooking, and they have a cake department filled with molds, cookie cutters, piping bags and tips, and many great tools and gadgets.


També us he d'explicar que em va arribar el llibre que vaig demanar de la dissenyadora anglesa de pastissos i cupcakes Peggy Porschen. El llibre és una passada, amb fotos i explicacions magnífiques. Tinc moooltes ganes de començar a fer alguna de les seves propostes, quina emoció!!!

I also have to tell you that I received the book that I ordered from the English cake and cupcake designer Peggy Porschen. The book is excellent, with great pictures and explanations. I can't wait to start making some of her proposals myself, I'm sooo excited!!


Ok, aquí va la recepta dels Chocolate Chip Chocolate Frosting Cupcakes :-)))

Ok, here the recipe of the Chocolate Chip Chocolate Frosting Cupcakes :-)))

  

Ingredients:

125 g (1/2 cup)  mantega sense sal, fosa
375 ml (3/4 cup) llet
2 ous grans
1 tbsp extracte de vainilla
315 g (2 cups) farina
185 g (3/4 cup) sucre
1 sobre llevat químic (royal)
1/2 tsp sal
375 g (2 cups) pepites de xocolata

Per al frosting: Ganache de xocolata

Prescalfeu el forn a 180ºC.
En un bol, barregeu la mantega fosa, la llet, els ous i la vainilla.
En un altre bol, barregeu la farina, el sucre, el llevat i la sal. Feu-ne forma de volcà, i al mig afegiu-hi la barreja de mantega i llet. Bateu fins que quedi una mescla homogènia, i finalment tireu-hi les pepites de xocolata fent servir una espàtulao de goma o silicona. Vigileu que no es trenqui la xocolata.
Poseu la massa a cada càpsula o motlle per a muffins o cupcakes, omplint fins a una mica més de la meitat.
Fornegeu fins que estiguin daurats per sobre i que al punxar-hi un escuradents al mig, aquest surti net.
Quan ja estiguin fets, deixar refredar sobre una reixeta, i ja està!!!
Jo he tingut una mica de problemes al fornejar-los, ja que per alguna raó la porta del forn no va quedar ben tancada i no m'han crescut ni quedat com de normal, però tot i així m'han quedat bons. Normalment em queden força semblants als de la foto del llibre Muffins de William Sonoma.



Un cop són freds, poseu-hi el frosting per sobre fent servir una màniga pastissera i la boquilla que més us agradi. Jo n'he fet servir una amb forma d'estrella. Per sobre el frosting la meva filla no ha pogut resistir la temptació de posar-hi una mica de purpurina comestible. Què deu tenir la purpurina que torna totes les nenes (grans in petites) boges?






Ingredients:

1/2 cup (125 g) unsalted butter, melted
3/4 cup (375 ml) milk
2 large eggs
1 tbsp vanilla extract
2 cups (315 g) flour
3/4 cup (185 g)  sugar
1 package royal baking powder (2 teaspoons)
1/2 tsp salt
2 cups (375 g) chocolate chips

For the frosting: Chocolate Ganache

Preheat the oven to 180ºC (350ºF).
In a bowl, whisk together the melted butter, milk, eggs and vanilla.
In another bowl, stir together the flour, sugar, baking powder and salt. Make a well in the center and add the butter and milk mixture. Beat until smooth and well mixed. Finally, fold in the chocolate chips using a rubber or silicone spatula. Be careful not to break up the chocolate.
Spoon the batter into each muffin-cupcake capsule or mold, filling it a little bit more than half way.
Bake until golden, a toothpick inserted into the center should come out clean.
Once they are done, let cool on a wire rack, and that's it!!!
I had some trouble when baking them because, for some reason, the oven door didn't close properly and they didn't raise or come out as usual. Anyway, they were still good. Normally they come out similar to the picture in William Sonoma's book Muffins.


Once they've cooled, you can put the frosting on top using a piping bag and your prefered tip. I used a star shaped one. My daughter couldn't resist putting some edible glitter on top of the frosting. What do glitters have that make all girls (small and grown-up) go crazy?


Wednesday, August 24, 2011

Muffins de ricotta i gerds / Ricotta + raspberries muffins





El sol brilla, els ocellets canten, i per fi ha marxat aquella calor tan horrorosa que també aquí a Lles teníem durant el dia. Aquesta última nit hem hagut d’agafar un altre cop el nòrdic, jejeje

The sun is shining and the birds are singing, and finally the suffocating heat that we also had in Lles is gone. Last night we had to take our Nordic blankets again, jejeje.



Aquests muffins de ricotta i gerds que vem fer l'altre dia a casa la Sònia (perquè a la nostra caseta no tenim forn L) van quedar súper monos i súper bons. Gerds collits per nosaltres, és clar!! Si no teniu gerds, també es poden fer amb maduixes tallades a trossets, móres o nabius, que són família dels gerds!!!

These ricotta and raspberry muffins that we baked at Sonia’s place (because there is no oven in our summer houseL) turned out so cute and so good. Raspberries picked up by us, of course!! If you don’t have raspberries, you can use chopped strawberries, blackberries or blueberries, which are from the same family!!!


Ingredients per a 8 muffins petits

120 g farina
1 tsp de llevat químic
50 g sucre
½ tsp de sal
90 g ricotta
25 ml oli de gira-sol (o mantega fosa)
25 ml llet
1 ou (clara i rovell separats)
100 g gerds
Tsp = tea spoon = cullereta petita, de te o cafè

Prescalfeu el forn a 230ºC
Barregeu els ingredients secs en un bol (la farina, el llevat, el sucre i la sal). En un altre bol, barregeu la ricotta, l’oli, la llet i el rovell d’ou. Munteu la clara a punt de neu i afegiu-hi la barreja seca i la líquida. Barregeu-ho tot fins obtenir una mescla homogènia. Al final, barregeu-hi els gerds, sense treballar gaire la massa per què si no es trencaran. La massa que obtindreu serà molt tupida, de la que es queda enganxada a la cullera. Us costarà bastant repartir-la pels motlles (que haureu engreixat prèviament amb una mica de mantega), però no us preocupeu, un cop al forn s’arregla tot.
Fornegeu els muffins durant 11-14 minuts, fins que siguin ferms però tous i daurats per sobre. Ja veureu que la massa pujarà de forma ben arrodonida.



Ingredients for 8 small muffins

120 g flour
1 tsp baking powder
50 g sugar
½ tsp salt
90 g ricotta
25 ml sunflower oil (or melted butter)
25 ml milk
1 egg (white and yolk separated)
100 g raspberries

Pre-heat the oven at 230ºC
Mix all the dry ingredients in a bowl (flour, baking powder, sugar and salt). In another bowl, cream together the ricotta, oil, milk and egg yolk. Whisk the egg white until stiff and add the dry and liquid mixture. Stir just until evenly moistened. Finally, gently fold in the raspberries. Do not over mix, otherwise, the fruit would break up. The batter will be very thick, sticky to a spoon, so it will be difficult to spoon it into each muffin cup (greased previously with a little bit of butter). Don’t worry, once they are baked, it will be ok.
Bake the muffins for 11-14 minutes, until golden, dry and springy to the touch. You will see the rounded shape they get as they raise in the oven.









Tuesday, August 16, 2011

Tortites americanes / Pancakes




Les tortites americanes o pancakes són semblants a les crepes però més gruixuts i petits. No es mengen embolicats o farcits com les crepes, sinó que el que volguem afegir es posa per sobre. Són fantàstics per esmorzar o per berenar, amb una bona tassa de cafè calent al costat.

Pancakes are similar to crepes, but they are thicker and smaller in size. We don't eat them wrapped up or filled in as in crepes, we top pancakes with any thing we want to add. They are great at breakfast or as a snack, together with a hot cup of coffee.


Ingredients

160 g farina

1 tsp llevat químic

1 ½ tbsp de sucre

¼ tsp sal

1 ou gran

200 ml llet

1 tbsp mantega fosa

tsp = tea spoon = cullereta petita de tè

tbsp = table spoon = cullera gran de taula


Barrejar la Farina, el llevat, el sucre i la sal. En un altre bol, batre l’ou juntamente amb la llet. Afegir-ho a la barreja de farina i remenar-ho bé. Finalment, afegir-hi la mantega fosa. Si la massa és massa espessa, s’hi pot afegir una mica més de llet.

Cuinar en una paella antiadherent ben calenta, que engreixarem amb una mica de mantega abans de fer cada pancake. Farem servir la quantitat d’una cullera de les de servir la sopa per a cada pancake. Quan la massa comença a fer bombolletes, ja es pot girar per a que es dauri de l’altra banda.

Amb aquesta recepta m’han sortit 6 pancakes, suficient per a 2 o 3 persones. Si sou més colla, es pot doblar la mesura dels ingredients.

Es poden menjar amb mantega per sobre, xocolata, sirop de “Maple” (com a mí m’agraden més, jeje), amb fruita, suc de llimona i sucre… Com us agradi més. Bon Profit!!!


Ingredients

160 g (1 cup) flour

1 tsp baking powder

1 ½ tbsp granulated white sugar

¼ tsp salt

1 large egg

200 ml (3/4 cup) milk

1 tbsp butter, melted


Sift together flour, baking powder, sugar and salt. In another bowl, beat the eggs and milk. Add this to the flour mixture and mix well. Finally, blend in the melted butter. If the batter is too thick, you can add a little more milk.

Cook on a non-sticking hot greased pan, using as much batter as a soup-serving full spoon for each pancake. Cook until bubbly, and turn to brown the other side.

I made 6 pancakes with this recipe, enough for 2 or 3 people, but if you are more people, you can double the amount of ingredients.

Pancakes can be eaten with butter on top, chocolate cream, maple syrup (my favorite, jaja), fruit, lemon juice and sugar... as you prefer. Bon Appétit!!!

Saturday, August 13, 2011

Melmelada de Gerds / Raspberry Jam



Aquest estiu és l’estiu dels Gerds aquí a Lles de Cerdanya!!! N’hi ha tants i tan grossos, que un no sap ni per on començar a recollir-ne, i és que aquest juliol plujós ha anat de meravella!!!! Qui deia que quin rotllo d’estiu? A mí m’encanta!!

Els Gerds es poden menjar o utilitzar tal qual es cullen. Si no es fan servir immediatament es poden guardar fins a dos dies a la nevera. També es poden congelar (sí, sí, congelar, i un cop descongelats queden perfectes), i se’n pot fer melmelada. Boníssima per als muffins, cupcakes i pastissos!!!! Prometo fer cupcakes de gerds i posar-los al blog.

This summer is the summer of Raspberries here in Lles de Cerdanya!!! (Catalan Pyrenees) There are so many and so big, that when picking them one doesn’t know where to start from. This rainy July has been a wonder!!!! Who said that this summer was boring? I love it!!

Raspberries can be eaten or used just after picking them. If you don’t use them immediately, store them for up to two days in the refrigerator. They can also be frozen (yes, you can freeze them, and once you thaw them, they are perfect), or you can make jam with them. Delicious for muffins, cupcakes and cakes!!!! I promise I will make raspberry cupcakes and post them in the blog.


Recepta per a la melmelada de Gerds:

1 kg de Gerds

700 g sucre

Aquesta és més o menys la proporció. Si teniu menys Gerds, doncs calculeu quant de sucre necessitareu per a la melmelada. Si no us agrada molt dolça i que es noti més el sabor de la fruita, podeu posar menys sucre.

Barregem els Gerds amb el sucre i ho deixem reposar tota la nit. A l’endemà veureu que els Gerds han tret una mica del seu suc.

Poseu els Gerds i el sucre en un pot a foc lent, i que vagi reduint durant 30-40 minuts. Deixeu refredar. La melmelada es pot guardar tapada a la nevera (unes quantes setmanes) o conservar-la en un pot que haguem posat tapat amb la melmelada al bany maria durant 20 min. Personalment, jo no he fet mai conserva al bany maria, però es veu que així es pot tenir la melmelada guardada durant mesos sense que es faci malbé.


Raspberry Jam Recipe

1 kg Raspberries

700 g sugar

This is approximately the proportion. If you’ve got less Raspberries, you’ll have to calculate the amount of sugar you will need for the jam. If you don’t like it very sweet and prefer to have a fruitier flavor, you can add less sugar.

Combine the Raspberries and the sugar and let stand overnight. In the morning, you’ll see that the Raspberries are juicier.

Pour into a saucepan and bring to a low boil for 30-40, until the mixture becomes thicker. Let cool. The jam can be stored covered in the refrigerator for some weeks, or for a longer storing you can bring a covered bowl with the jam to boil in a double pot with water for 20 minutes. Personally, I’ve never tried preserving jam like this, but this way you’ll be able to keep the jam for months.

Saturday, August 6, 2011

Xoco-muffins amb els nens / Choco-muffins with the kids


A l’estiu venim a Lles de Cerdanya, als Pirineus Catalans. És un lloc meravellós, on estem envoltats de muntanyes i de prats plens de flors silvestres. Tot és tranquil·litat, calma i frescor (frescor de veritat, a la nit dormim amb el nòrdic!). La caseta on ens estem és súper mona. És tota de fusta i molt, molt petitona, però que hem anat fent nostra i trobem molt acollidora. La cuina… bé, la cuina no té forn, així que estaré tot l’agost sense fer muftins ni pastissos, ains…

In the summer we come to Lles de Cerdanya, in the Catalan Pyrenees. It’s a wonderful place, surrounded by high mountains and meadows filled with wild flower. All is quietness, calm and freshness (real freshness, at night we sleep with our Nordic blanket!).The house where we are staying is super cute. It’s little, very little wooden house that we love and that’s very warm and homely. They kitchen.... well, the kitchen doesn’t have an oven, so I’ll spend all August without baking muffins or cakes, ains....


Però l’Alma d’Objetivo Cupcake Perfecto m’ha donat una idea per poder fer amb els nens, i de pas participar en el concurs Papi… Mami… Yo también! Es tracta de fer xocolatines amb els nens, i sabeu què? No es necessita forn, bien!!!

But Alma from Objetivo Cupcake Perfecto gave me an idea that I can make with the kids, and also participate in the contest Papi... Mami... Yo también! (Daddy... Mummy... Me too!) We’ll make decorated chocolate muffins with the kids, and know what? No oven needed, good!!!

Avui al matí hem anat al súper de Bourg-Madamme a comprar els ingredients. Ja sabia jo que allí trobaria tot de coses xules per decorar les xocolatines, i és que aquests francesos són la bomba preparant coses a casa, com pa, pastissos, melmelades… i tenen un munt de coses que no es troben a casa. Ja de pas, he comprat tot de farines per fer pa!!! Tenen tota mena de preparats per fer pa de pagès, de cereals, o integral… també farines ecològiques de diferents tipus, i llevat de forner deshidratat. Podeu comptar que no m’he pogut resistir, oi? Encara que m’hauré d’esperar a tornar a casa per poder fer els primers pans, ains…

In the morning we went to the supermarket in Boug-Madamme to get the ingredients. I knew I would find great stuff to decorate our chocolate there, this French people are terrific at making home-made thing, like bread, cakes, jam... and they have many things that are difficult to find in Spain. I also bought a lot of flour to bake bread!!! I found different kinds of prepared flour to make country bread, whole-grain bread or bread with cereals.... also eco flour of different kinds, and dehydrated yeast too. You know I couldn’t resist, would you? Although I’ll have to wait to go home to start baking the first bread, ains..

.

També he trobat tot de coses per als muffins i els cupcakes: El primer que he trobat, només entrar al súper, i a l’apartat dels llibres, és un llibre de receptes de xocolata. S’anomena “chocolate croquant”, i té un munt de receptes per fer amb xocolata, i unes fotos magnífiques. Segur que la meva sogra, súper amant de la xocolata, estarà mòlt contenta amb aquesta adquisició que he fet. Caminant tres passes més, he trobat una caixeta amb motlles de silicona de colors per fer muffins, súper monos!!! La caixeta ve amb un mini-llibret amb sis receptes força bones per a fer muffins. Ja els provaré i posaré al blog, eh?

I also found lot of stuff for my muffins and cupcakes: the first I found, at the very entrance of the supermarket, and in the book department, is a cook book for chocolate. It’s titled “chocolate croquant” and it’s got many chocolate recipes and great pictures. I’m sure my mother-in-law, a super chocolate lover, will be very happy with this acquisition. Just three steps away, I found a box with color silicone muffin capsules, super cute!!! The box also had a mini-book with six muffin recipes that are quite good. I promise I will try and post it on the blog!!

A part, he trobat aroma de flor de taronger (que s’inclou en moltes de les receptes que tinc, però que jo no havia posat mai, fins ara!!!), aroma de vainilla (encara que crec que m’agradarà més l’extracte de vainilla, ja veurem), i un munt d’sprinkles de sucre i de xocolata per decorar els cupcakes i pastissos, i que hem fet servir amb els nens per decorar les xoco-muffins. N’hi ha de cors, d’estrelles, de boletes….

Quan hem acabat de comprar totes aquestes “marranades” bones, ja era l’hora de dinar i la llibreria del davant del súper era tancada!!! Llàstima, perquè segur que hauria trobat un munt de llibres i revistes de cuina i de rebosteria franceses, que són molt xules, i hauria remenat una estona per l’apartat de patchwork i manualitat (eh, Maria?)

Finally, I found orange flower flavor (included in many recipes I have, but that I hadn’t used before, until now!!!) vanilla flavor (although I think I will like vanilla extract better, we’ll see), and a lot of different sugar and chocolate sprinkles to decorate cupcakes and cakes, and that we will use with the kids to decorate our choco-muffins. I’ve got hearts, stars, little balls....

When we finished shopping all this sweet goodies, it was lunch time and the book shop in front of the supermarket was closed!!! It’s a pity, because I’m sure I’d have found plenty of cooking and baking French books and magazines, they are great, and I’d have taken a look at the patchwork and crafting department (you know, Maria)

A la tarda, ens hem posat a treballar amb la xocolata, que els nens estaven ansiosos per començar!!! Aquests són els meus petits cuiners.

In the afternoon we started working with the chocolate, the kids were nervous to start!!! These are my little chefs.


Necessitem:

  • motlles de plàstic rectangulars (o de qualsevol forma). Nosaltres hem fet servit càpsules de muffin de silicona, i també un motlle amb forma de cor!!!!!!!
  • 200 g xocolata amb llet, negra o blanca
  • paper del forn
  • una mica de mantega
  • un bol per al microones o un pot per desfer la xocolata
  • xuxes, caramels, fruits secs, sprinkles, purpurina comestible, xips de xocolata... per decorar la nostra xocolatina
We need:

  • rectangular plastic molds (or any other shape), We used silicone muffin capsules, and also a heart-shaped mold!!!!
  • 200 g milk, dark or white chocolate
  • oven paper
  • a bit of butter
  • a bowl for the microwave or a pot to melt the chocolate
  • candy, nuts, sprinkles, edible glitter, chocolate chips... to decorate our chocolate


Els passos que hem seguit per a les xoco-muffins.

The steps we’ve followed for our choco-muffin


I després de dues hores a la nevera, nyam nyam, han quedat així de bé i així de bo. És tot de xocolata!!!

After two hours in the fridge, nyami nyami, this is how good they came out. It's all chocolate!!!






Thursday, August 4, 2011

Crema de Nata i Formatge / Whipped Cream Cheese Frosting

Ingredients:

150 g formatge en crema (Philadelphia)

150 ml nata per muntar

100 g sucre glass

½ cullereta d’extracte de vainilla

Ingredients:

150 g cream cheese

150 ml whipping cream

100 g confectioners’ sugar

½ tsp vanilla extract


Munteu la nata i afegiu-hi el sucre, el formatge en crema i l’extracte de vainilla. Els ingredients han d’estar ben freds per a que us quedi una crema ben consistent.

Un cop preparada, es pot fer servir tal qual o colorejar-la amb colorant alimentari, queda molt divertit!!!

Amb aquesta crema podem cobrir Cupcakes o pastissos, o la podem posar amb la màniga pastissera per un acabat més sorprenent i divertit.

Whip the cream until it’s heavy and add the sugar, cream cheese and vanilla extract. The ingredients need to be really cold to get a heavy cream.

Once it’s ready, you can you use it as it is or you can color it with food color, it’s fun!!!

You can cover Cupcakes or cakes with this cream or put it using the piping bag for a more surprising and fun look.

Buttercream

Ingredients:

250 g mantega sense sal a temperatura ambient

450 g sucre glas

1 cullereta d’extracte de vainilla

6 culleretes de llet (o nata líquida)


Ingredients

250 g unsalted butter at room temperature

450 g confectioners’ sugar

1 tsp vanilla extract

6 tsp milk (or cream)


En un "Stand mixer": Posar-ho tot junt en el bol i barrejar a velocitat baixa durant un minut, i després a velocitat mitjana durant 4 minuts. Amb un batedor elèctric: posar-ho tot menys el sucre en un bol. Barrejar amb la meitat del sucre. Quan està ben barrejat, afegir l’altre meitat fins obtenir una crema consistent. Si queda molt líquida, es pot deixar una estona a la nevera per a que s’endureixi.

Un cop preparat, es pot fer servir tal qual o colorejar-ho amb colorant alimentari, queda molt divertit!!!

Amb aquest buttercream podem cobrir Cupcakes o pastissos, o el podem posar amb la màniga pastissera per un acabat més sorprenent i divertit.

In a Stand mixer: put everything in the bowl and mix at low speed for 1 minute and then at medium speed for 4 minutes. With an electric mixer: put all the ingredients but the sugar. Cream the butter and half the sugar, then add the remaining sugar until you get a light and fluffy cream. If it’s too runny, you can place it in the fridge for a while to harden it.

Once it’s ready, you can you use it as it is or you can color it with food color, it’s fun!!!

You can cover Cupcakes or cakes with this buttercream or put it using the piping bag for a more surprising and fun look.

Vanilla Cupcakes




Aquí teniu la recepta dels Cupcakes de Vainilla, una mica adaptat de la recepta de Joy of baking (una pàgina genial, amb vídeos de les receptes!!!)
El frosting o el que poseu a sobre pot ser buttercream, crema de nata i de formatge, ganache de xocolata, o el que volgueu.

Here you have the recipe of the Vanilla Cupcakes, adapted a bit from the recipe found in Joy of baking (a great page, with videos of the recipes!!!)
The frosting on top can be buttercream whipped cream cheese, chocolate ganache, or anything you like.


Ingredients:
125 g mantega sense sal
150 g sucre blanc
3 ous
1 cullereta petita d’extracte de vainilla
Ratlladura de llimona
235 g farina
1 cullereta de llevat químic
1 cullereta de bicarbonat (de pastisseria)
¼ cullereta de sal
60 ml buttermilk




Ingredients:
125 g (½ cup) unsalted butter
150 g (2/3 cup) granulated white sugar
3 eggs
1 tsp vanilla extract
Zest of one lemon
235 g (1 ½ cup) all-purpose flour
1 tsp baking powder
1 tsp baking soda
¼ tsp salt
60 ml (¼ cup) buttermilk





Prescalfeu el forn a 180ºC i engreixeu 12 (aprox.) motlles o càpsules de magdalena.
Bateu la mantega amb el sucre amb l'ajut d'un batedor elèctric.
Barregeu la buttermilk amb l'ou.
En un altre bol, barregeu la farina, el llevat, el bicarbonat, la sal, la ratlladura de llimona i l’extracte de vainilla.
Ara ja podeu afegir la barreja amb la farinaa i la buttermilk a la mantega muntada, de mica en mica, la farina en tres cops i la buttermilk en dos, començant i acabant per la farina.
Ja teniu la massa preparada! Ompliu els motlles o càpsules de magdalena uns 2/3 (no més perquè sinó quan la massa pugi us vessarà) i fornegeu durant uns 15-20 min o fins que al punxar un escuradents al mig aquest surti sec.
Deixeu refredar els Cupcakes mentre prepareu la crema que anirà damunt.




Pre-heat the oven at 180ªC and grease 12 (aprox.) cupcake molds or capsules.
Cream the butter and sugar with the help of an electric mixer. 
Beat the egg and buttermilk.
In another bowl mix the dry ingredients: flour, baking powder, baking soda, zest of lemon and vanilla extract.
Add the flour mixture and the buttermilk mixture to the creamed butter, in three additions, starting and ending with the flour mixture.
Now the batter is ready! Fill the cupcake molds or capsules about 2/3 (not more because when the batter raises in the oven, it could drop) and bake for about 15-20 min or until a toothpick comes out dry when inserting it in the middle of the cupcake.
Let the cupcakes cool while you make the frosting.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...