Here they are, very chocolatey and dense. You can bake them with or without walnuts, but I like to find the hard and salty bits of this nut inside my brownie. For chocolate overload, you can put chocolate chips in the mixture before baking!!!
Ingredients:
200 g xocolata negra tallada a trossos
175 g mantega sense sal
325 g sucre mòlt
130 g farina
3 ous
150 g nous tallades a trossets
sucre glass per decorar
Preescalfar el forn a 170ºC
Posar la xocolata i la mantega en un bol i desfer al bany maria. També es pot desfer al microones, però a baixa temperatura i de 40 segons en 40 segons o menys, i remenant a cada vegada per a que no es cremi la xocolata.
Un cop la xocolata i la mantega s'han fos, retirar del bany maria o del microones i afegir-hi el sucre. Remeneu-ho bé fins que estigui ben incorporat. Afegir la farina i remeneu bé una altra vegada fins que estigui ben incorporat. Afegir els ous i barregeu fins obtenir una massa espessa i llisa. Finalment, afegir els trossos de nous i barrejar.
Distribuir la massa en una safata rectangular de 30x20 cm aproximadament folrada amb paper del forn, o engreixada amb oli o mantega (per a que no s'enganxi el brownie). Fornejar durant 30-35 minuts, o fins que la part de dalt faci com una mena de crosta, però estigui tou per dins. Vigileu de no coure-ho massa, sinó els cantons us quedaran durs i cruixents.
Deixar refredar completament abans d'espolsar-hi el sucre glass per sobre i servir.
Ingredients:
200 g dark chocolate, roughly chopped
175 g unsalted butter
325 g caster sugar
130 g plain flour
3 eggs
150 g chopped walnuts
confectioner's sugar to decorate
Preheat the oven to 170ºC (325ºF)
Put the chocolate and butter in a heatproof bowl over a saucepan of simmering water and let everything melt together.
Remove from the heat. Add the sugar and stir until well incorporated. Add the flour and stir until well incorporated. Stir in the eggs and mix until thick and smooth. Finally, add the chopped walnuts and stir.
Spoon the mixture into a baking tray of approx 30x20 cm lined with greaseproof paper or greased with oil or butter. Bake for about 30-35 minutes, or until flaky on the top but still soft in the centre. Be careful not to overcook otherwise the edges will become hard and crunchy. Leave to cool completely before dusting with confectioner's sugar, to decorate.
Font: The Hummingbird Bakery Cookbook
Source: The Hummingbird Bakery Cookbook
qué bonitos esos pajarillos!!!
ReplyDeletelos has hecho con azucar o con purpurina de esa que te han traido de allende?
tiene una pinta ...
un beso
Els ocellets estan fets amb sucre glass i una plantilla. A mi també m'agrada molt com han quedat, :)
ReplyDeleteFantàstic, guanyaries un concurs!!!!
ReplyDeleteMoltes gràcies per la recepta. Esta tan ben explicada que sembla fàcil i tot. Així que aquest cap de setmana ho intentarem. Una abraçada. Marcel
ReplyDelete