Wednesday, August 14, 2013

Pastissos d'Aniversari / Birthday Cakes

Com passen els dies!!! Aquests pastissos ja fa setmanes que els vaig fer i els volia compartir amb vosaltres també al blog. Entre excursions, piscina, platja, muntanya,quedar amb amics, activitats infantils... bé, ja toca actualitzar una mica el blog també, no?

Time just flies!!! I made these cakes some weeks ago and I wanted to share them in the blog too. Amongst the swimming pool, beach, mountain, trips, gathering with friends, children activities... well, it's time to update the blog too, isn't it?


 Aquest pastís el vaig fer per a la festa d'aniversari del meu fill Biel, que va fer 7 anys. Va ser una festa refrescant i divertida, amb jocs d'aigua i remullada a la piscina. Em va demanar un pastís d'estiu, així que com que l'únic que ens faltava era ser a la platja, vaig decidir recrear-la en el pastís. Al meu fill li va encantar!! I als que van poder menjar un tros també els va agradar molt!!

I made this cake for my son's birthday party. He just turned 7. We threw a refreshing and fun party with water games in the swimming pool. He asked for a summer cake, and because the only thing missing was the beach, I decided to recreate it in the cake. My son loved it!!! And the people who could eat a piece loved it too!!  


Vaig fer un pa de pessic de vainilla banyat amb almívar de vainilla, farcit amb buttercream de vainilla i cobert de fondant. Si, si, tot de vainilla! va quedar súper humit i saborós. Boníssim!!
La recepta del pa de pessic la trobareu aquí, i la del buttercream, aquí.
Per fer l'almívar, porteu a ebullició 200 ml d'aigua, 200 g de sucre i una cullereta de sucre avainillat en un pot que pugui anar al foc. Deixeu bullir a foc baix durant 5 minuts i deixeu refredar. Aquest almívar és fantàstic per aconseguir pastissos més humits, tendres i plens de sabor!!

I baked a vanilla sponge coated with vanilla syrup, filled with vanilla buttercream and covered with fondant. Yes, yes, everything vanilla! it turned out so moist and tasty. Delicious!!
You'll find the recipe for the sponge here, and the recipe for the buttercream here.
For the vanilla syrup, just bring 200 ml water, 200 g sugar and a teaspoon vanilla sugar to a boil. Let boil at low heat for 5 minutes and let cool. This syrup is fantastic to get moist cakes full of flavor!!

 

Aquest altre pastís me'l van encarregar per a una patinadora que feia 16 anys. Evidentment, el tema havia de ser el patinatge!! Quan pensava en com fer la decoració vaig voler modelar un parell de patins, però aviat em vaig adona com de dolenta sóc modelant, així que finalment vaig fer un patí en pla. Va quedar molt millor, i així també vaig poder afegir més detalls a la bota.
Es tracta també d'un pastís fet amb pa de pessic de vainilla, banyat amb almívar de vainilla, però farcit de buttercream de fruits del bosc, i cobert amb fondant. Per al buttercream de fruits del bosc vaig afegir-hi un parell de cullerades grans de melmelada de fruits del bosc, i així va quedar de color rosa i ple de sabor a fruita!!

This other cake was for a roller skater who turned 16. Of course, the theme had to be roller-skating!! When I was thinking how to make the decorations I wanted to model a pair of roller-skates, but I soon realized how bad I was at modeling, so I finally made a flat roller-skate. It turned out much better and I could add more detail to the boot.
It was a vanilla sponge coated with vanilla syrup, but filled with berries buttercream and covered with fondant. For the berries buttercream, I added a couple tablespoons of berries jam to get a pinky buttercream full of fruit flavor!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...