Aquests cupcakes de carabassa són una
passada, de fet, han desbancat els de chocolate chip, que fins ara eren els
preferits dels meus fills!!! I no m'han caigut ni s'han aixafat, jejeje.
These pumpkin cupcakes are
terrific, in fact, they have ousted they chocolate chip ones, which were my children’s'
favorite until now!!! And I didn't drop them or ruin them, ahaha.
Ara que és temps de carabasses, val la
pena aprofitar aquesta verdura tan poc valorada. Feu servir les que són més
allargades i petitones, són més dolces i menys fibroses que aquelles tan
rodonetes que fem servir per decorar a Halloween.
Now that it's pumpkin time, it's
worth using this vegetable that is sometimes undervalued. Use the small squash,
it's sweeter and less fibrous than the round pumpkin used for Halloween
decorations.
Als Estats Units és típic utilitzar
aquesta verdura en rebosteria, alhora de fer pastissos, magdalenes, cupcakes, i
galetes, sobretot durant Thanksgiving. S'hi afegeixen espècies mòltes, les
quals aporten un toc càlid i aromàtic. L'espècia reina és la canyella en pols,
que contribueix amb un aroma molt agradable i dolç, però intens. Altres
espècies són la gingebre en pols, el clau, el pebre mòlt i opcionalment la nou
moscada.
In the United States it's typical
to use this vegetable in baking, when making cakes, muffins, cupcakes and
cookies, especially for Thanksgiving. They are usually flavored with some
ground spices, which add a warm and fragrant flavor. Ground cinnamon is the
primary spice, which contributes to a pleasant and sweet aroma, but intense.
Other spices are ground ginger, cloves, allspice, and optionally nutmeg.
Ingredients:
200 g farina
1 tsp bicarbonat
1 tsp canyella en pols
1/4 tsp gingebre en pols
1/4 tsp clau en pols
1/2 tsp sal
115 g mantega, a temperatura ambient
200 g sucre
2 ous grans
1 tsp extracte de vainilla
75 g puré de carabassa
(per fer el puré, poseu la carabassa
pelada i tallada a trossets en una safata, i fornegeu durant una mitja hora a
180ºC. Un cop cuita, aixafeu-la amb una forquilla i passeu-la per un colador
xinès per treure'n l'aigua)
Preescalfeu el forn a 180ºC.
En un bol, bateu la mantega i el sucre
fins obtenir una mescla cremosa. Afegiu-hi els ous, un a la vegada, és a dir,
no hi afegiu el segon fins que el primer no estigui ben incorporat. Afegiu-hi
també l'extracte de vainilla.
En un altre bol, barregeu els
ingredients secs: la farina, el bicarbonat, les espècies, i la sal.
Afegiu aquesta barreja i el puré de
carabassa a la de mantega que tenim a l'altre bol, en tres vegades, començant i
acabant per la barreja de farina.
Distribuïu aquesta massa a les
càpsules o motlles per a cupcake, omplint fins a 3/4.
Fornegeu durant 20-25 minuts, fins que
els cupcakes estiguin dauradets per sobre o fins que al inserir un escuradents
al mig, aquest surti sec.
1½ Cup (200g) flour
1 tsp baking powder
1 tsp ground cinnamon
¼ tsp ground ginger
¼ tsp ground cloves
1/2 tsp salt
½ Cup (115 g) butter, at room
temperature
1 Cup (200 g) sugar
2 large eggs
1 tsp vanilla extract
¾ Cup (75 g) pumpkin purée
(to make the purée, place the pumpkin, peeled and chopped, on an ovenproof dish and bake for 30 minutes at 180ºC. Once it's baked, mash with a fork and strain to extract all the liquid)
Preheat the oven to 180ºC.
(to make the purée, place the pumpkin, peeled and chopped, on an ovenproof dish and bake for 30 minutes at 180ºC. Once it's baked, mash with a fork and strain to extract all the liquid)
Preheat the oven to 180ºC.
In a bowl, cream the butter and sugar until fluffy. Add the eggs, one at
a time, so don’t add the second one until the first is well incorporated. Also add
the vanilla extract.
In another bowl, stir in the dry ingredients: flour, baking soda, ground
species and salt.
Add this mixture and the pumpkin purée to the butter mixture we have in the
other bowl, in three additions, starting and ending with the flour mixture.
Spoon this batter into the cupcake capsules or moulds, up to ¾ full.
Bake for 20-25 minutes, until the cupcakes are golden or until a toothpick
inserted in the middle comes out clean.
Per sobre hi vaig posar Frosting de Nata i Formatge, encara que sense frosting també estan boníssims!!
The top is Whipped Cream Cheese Frosting, although the cupcakes without the frosting are equally delicious!!
Font: Joyofbaking.com
Source: Joyofbaking.com
Font: Joyofbaking.com
Source: Joyofbaking.com
guardame un par pero con poco frosting de ese que engorda...:-))))
ReplyDeletede carbassa i amb cream cheese frosting, me encanta!!!
ReplyDeleteSaps què!!?? Ja temps que volia fer aquesta recepta i com que la xocolata no és el meu fort, dons ja està decidit!!
ReplyDeleteEl divendres vaig al mercat ecológic i comprarè alla la carbassa..
MIL GRÀCIES!!!
Me apunto esta receta, he comprado calabaza...uuuuuhhhh, y los prepararé para halloween seguro!!!
ReplyDeleteUn saludo de hada Joana
Ohhhhhhh quina superpinta! Sóc superfan del pastís de carbassa i del bundt de carbassa amb espècies així que segur que aquests cupcakes em tornen boja! Gràcies!!!!
ReplyDeleteGuardeu una mica de puré de carabassa que aviat publicaré una altra recepta on se'n fa servir!!!
ReplyDeleteKeep some pumpkin purée, soon I will publish another recipe with it!!!
¡Qué ricos se ven!, me gustan.
ReplyDeletebesos
Silvia, he de dir que HAN TRIUNFAT!!!
ReplyDeleteDe fet, no em va donar temps a fer-li una foto..
De totes formes, els penso tornar a fer. Els puc possar al meu blog?
Petons!!!
I tant que ho pots posar al teu blog!!! Estic molt contenta que t'hagin agradat!!! El teu pastís de formatge i nabius també em va quedar molt bo, aviat el posaré al blog. Un petó
ReplyDeleteja els hem tastat i han agradat molt perquè són molt suaus i lleugers!!! gràcies per la recepta!!!
ReplyDelete