Ingredients:
150 g formatge en crema (Philadelphia)
150 ml nata per muntar
100 g sucre glass
½ cullereta d’extracte de vainilla
Ingredients:
150 g cream cheese
150 ml whipping cream
100 g confectioners’ sugar
½ tsp vanilla extract
Munteu la nata i afegiu-hi el sucre, el formatge en crema i l’extracte de vainilla. Els ingredients han d’estar ben freds per a que us quedi una crema ben consistent.
Un cop preparada, es pot fer servir tal qual o colorejar-la amb colorant alimentari, queda molt divertit!!!
Amb aquesta crema podem cobrir Cupcakes o pastissos, o la podem posar amb la màniga pastissera per un acabat més sorprenent i divertit.
Whip the cream until it’s heavy and add the sugar, cream cheese and vanilla extract. The ingredients need to be really cold to get a heavy cream.
Once it’s ready, you can you use it as it is or you can color it with food color, it’s fun!!!
You can cover Cupcakes or cakes with this cream or put it using the piping bag for a more surprising and fun look.
Qué geniales!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se nota que se lo pasaron genial!!!!!!!!!!!!! un besazo!!!!!
ReplyDelete