Thursday, May 23, 2013

Cupcakes de Xocolata amb Buttercream Suís de Maduixes / Chocolate Cupcakes with Strawberry Swiss Buttercream



Aquests cupcakes són simplement irresistibles!!! Per mi, és la perfecció feta dolç, xocolata i fruita junts!!! ;)) Si em preguntéssiu si està més bo el cupcake o el frosting no sabria què respondre, tots dos són una passada, i combinats ja és tocar el cel. 

These cupcakes are simply irresistible!!! To me, they are the sweet perfection, chocolate and fruit together!!! ;)) If you were to ask me whether the cupcake or the frosting is the most delicious, I wouldn't know what to answer, both are superb, and combined they are just heavenly.

El cupcake de xocolata és súper flonjo però amb un sabor ben intens de xocolata. La recepta la podreu trobar aquí. Si encara no l'heu provat, feu-ho que no us en penedireu.

The chocolate cupcake is super soft and moist with an intense chocolate flavor. The recipe can be found here. If you still haven't tried this recipe, do it, you won't regret it. 

                              

El buttercream suís de maduixes porta maduixes naturals, és clar!!! i tot i que per la recepta sembla una mica difícil de fer, ja veureu que un cop us hi poseu no és tan difícil i us quedarà fantàstic!!! 

The Strawberry Swiss Buttercream has natural, fresh strawberries, of course!!! and although the recipe may seem a little bit difficult, you'll see that once you try, it's not as difficult as it seems and you'll end up with a fantastic frosting. 

Doncs aquí va la recepta del Buttercream Suís de Maduixes.

Ingredients:

4 clares d'ou
225 g sucre blanc
350 g mantega 
100 g maduixes tallades a trossets ben petits

Poseu les clares d'ou i el sucre en un bol resistent i escalfeu al bany maria (és a dir, dins una olla amb una mica d'aigua bullent, sense que entri aigua dins el bol). Remeneu bé fins que el sucre es dissolgui bé en les clares d'ou. El sucre quedarà ben dissolt quan arribi als 60ºC o quan comproveu que a la barreja ja no queden granets de sucre. 
Traspasseu les clares al bol de la batedora i bateu bé amb les varilles per muntar-les. Amb les clares calentes trigareu una mica més a que quedin a punt de neu, però ja veureu que al final ho aconseguireu. 
Quan les clares estiguin a punt de neu (una barreja ben blanca i quasi sòlida que fa pics a l'aixecar-la), deixeu refredar una estoneta la merenga, ja que si està massa calenta desfarà la mantega quan l'afegim.
Quan veieu que la merenga s'ha refredat, podreu afegir-hi la mantega tallada a trossets petits batent a velocitat mitjana. 
La barreja es tallarà al cap d'una estona de batre i pensareu que hi ha alguna cosa que heu fet malament, però no!!! Aneu molt bé, segui batent i veureu que al cap d'uns 8-10 minuts la barreja comença a quallar i que es converteix en un buttercream d'aspecte sedós!!! 
Quan ja tingueu el buttercream suís fet, afegiu-hi les maduixes tallades a trossets ben petits i barregeu bé. El buttercream es tenyirà de rosa i obtindrà un gust i un aroma a maduixes espectacular.

                                      

So here goes the Strawberry Swiss Buttercream recipe. 

4 egg whites
250 g white sugar
350 g butter
100 g strawberries, washed and chopped into little pieces


Put the egg whites and sugar in a heatproof bowl over simmering water. Mix well until the sugar has dissolved into the egg whites. Sugar will be dissolved when it reaches 60ºC or when you see that there are no sugar grains in the mixture anymore.  
Put the egg whites in a large bowl and beat at high speed with the help of an electric whisk or kitchen aid until having a meringue. When the egg whites are hot, it takes a while for the meringue to form peaks, but you'll see that you'll get them eventually. 
Once you have your meringue (a white, almost solid mixture that forms peaks when lifting it with a spoon), let it cool for some minutes, because it will melt your butter if it's too hot. 
When the meringue has cooled down, add the butter cut into pieces and beat at medium speed. The mixture will curdle in the middle after some beating and you'll think you've done something wrong. But don't worry!!! You are doing perfect!!! Keep beating and you'll see the mixture become a wonderful silky buttercream after 8-10 minutes!!! 
Add the strawberries chopped into little pieces and beat again until well mixed. The buttercream will turn pink and will have a great strawberry flavor and scent. 
Enjoy it!! 





1 comment:

  1. Hola Sílvia! No coneixia el teu blog, ara hi faig una volta, m'agrada!
    La xiliandria i matafaluga és una barreja de dues espècies que s'utilitza per fer bunyols, tortells. En trobaràs a qualsevol lloc que venguin herbes i espècies. És boníssim, el gust no deixa indiferent. Jo recordo els tortells que venia la meva mare a la botiga quan jo era petita, tenien i feien olor a xiliandria i matafaluga, i ara m'agrada molt posar-les fins hi tot a les coques. No tindràs problema per trobar-ne.
    Doncs jo no he fet mai cupcakes, així que em quedo una estona per aquí!
    Petons, guapa!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...