Thursday, June 6, 2013

Cupcakes de Cirera amb Frosting the Cirera/ Cherry Cupcakes with Cherry Frosting


Quines ganes d'estiu!!!Després d'un maig tot plujós i fred, semblava que l'estiu no arribaria mai. Per sort, ha sigut començar el juny i que les cireres del cirerer de casa els meus pares maduressin totes de cop. I quina olor tan bona que fan!!!

I just can't wait for the summer!!! After a rainy and cold May, it was as if summer would never arrive. Luckily, June started and all the cherries from the cherry tree at my parents' turned red at the same time. And what a sweet scent they have.


Aquests cupcakes són cireríssims!!! Amb cireres naturals a la magdalena, melmelada de cireres al frosting, i la cirera que corona aquestes preciositats. Si sou amants de les cireres com jo, us encantarà!!!

These cupcakes are cherrilicious!!! With natural cherries in the cupcake, cherry jam in the frosting, and the cherry on top of these gorgeous treats. If you are a cherry lover like me, you'll enjoy them so much!!!

 


Ingredients:

75g mantega a temperatura ambient
230g sucre
1 ou gran
1/2 tsp vainilla en pols
150g farina
1 tsp llevat químic (royal)
85ml llet
120g cireres fresques netes i tallades pel mig (sense pinyol)

Preescalfeu el forn a 180ºC
Comenceu batent la mantega i el sucre amb l'ajut d'un batedor elèctric, fins obtenir una crema ben blanqueta.  Afegiu-hi l'ou i la vainilla en pols i torneu a batre.
En un bol, barregeu la farina i el llevat químic.
Afegiu la meitat de la farina a la mantega i remeneu bé fins que estigui ben incorporat.
Afegiu-hi la llet i torneu a remenar.
Aboqueu el que queda de farina i barregeu bé.
Finalment, afegiu-hi les cireres netes i tallades per la meitat, sense el pinyol, i barregeu-les en la massa.
Ompliu les càpsules de cupcakes amb aquesta massa fins a dos terços de la càpsula.
Fornegeu els cupcakes uns 20-25 minuts, o fins que al punxar un escuradents al mig del cupcake aquest surti sec.
Deixeu refredar abans de posar el frosting per sobre.

La recepta del frosting és la mateixa que vaig publicar per a uns cupcakes de maduixes, només canviant les maduixes per un parell de culleretes de melmelada de cireres. Trobareu la recepta aquí  



Ingredients:

75g butter at room temperature
230g white sugar
1 large egg
1/2 tsp powdered vanilla
150g flour
1 tsp baking powder
85ml milk
120g cherries, clean and cut in halves, with no bone

Preheat the oven at 180ºC
Start beating the butter and sugar with the help of an electric mixer, until it's white and creamy. Add the egg and the vanilla and beat well again.
In a bowl, combine the flour and the baking powder.
Add half the flour to the butter mixture and mix until combined.
Add the milk and mix well.
Add the remaining flours and mix until it's well incorporated.
Finally add the cherry halves and combine in the batter.
Fill cupcake liners until 2/3 full and bake for 20-25 minutes, or until a toothpick comes out clean when inserting it in the cupcakes.
Let cool before adding the frosting on top.

The frosting I used is the same I published previously for strawberry cupcakes, but using cherry jam instead of strawberries. You can find the recipe here. 


2 comments:

  1. Espectaculars! saps que no he fet mai cupcakes? no ser si t'hi he dit, em sembla que si. Algun dia m'hi he de llençar, crec que han de ser boníssims amb aquest frosting a sobre. No n'he menjat ni de comprades, fixa't!
    Bon cap de setmana, bonica, gaudeix!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A veure si t'hauré de convidar un dia a menjar cupcakes!! ;) Bon cap de setmana

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...