Thursday, August 22, 2013

Cupcakes de Nabius amb Frosting de Xocolata / Blueberry Cupcakes with Chocolate Frosting



Fa un parell de dies va ser l'aniversari d'una bona amiga meva. Com que m'havia convidat a casa seva, no podia pas presentar-m'hi amb les mans buides, oi? Aquests cupcakes de Nabius amb frosting de xocolata li van fer moooolta il·lusió, no només perquè estaven deliciosos, sinó també perquè aquestes coses fan il·lusió i ja està ;))

A couple days ago it was one of my good friend's birthday. She had invited me to her house, so I just couldn't show up there with my hands empty, could I? She really liked these Blueberry cupcakes with Chocolate Frosting, not only because they are delicious but also because people just like this kind of things ;)) 




Fer postres amb nabius va molt bé, primer pel seu sabor espectacular, entre àcid i dolç a la vegada, i segon perquè si no en teniu de frescos, en podeu trobar de congelats, en conserva, o en melmelada. Sigui de la manera que sigui, tindreu l'èxit assegurat.

Baking with blueberries really works well. First of all, because of the fantastic taste they have, sweet and sour at the same time, and second of all because if you can't have them fresh, you can also find them frozen, in preserve or in jam. Either way, it will surely be a success. 




El frosting de xocolata és tot un clàssic, va bé amb infinitat de cupcakes, sobretot els que porten fruites del bosc com els nabius!! Si sou xocolaters, feu servir una xocolata amb alt contingut de cacau, i sigueu generosos :)) La recepta del frosting la trobareu aquí.

Chocolate Frosting is such a classic, it matches infinity of cupcakes, especially the ones with berries just like blueberries!! If you are chocolate addicts, use chocolate with a high cocoa content and be generous :)) You'll find the chocolate frosting here





Ingredients per als Cupcakes de Nabius: 

100 g mantega a temperatura ambient

120 g sucre
2 ous grans
120 g farina
2 teaspoons llevat químic (royal)
100 g nabius frescos, congelats, en conserva o en melmelada

Preescalfeu el forn a 160ºC

Primer de tot, bateu la mantega amb l'ajut d'un batedor elèctric fins obtenir una crema ben blanqueta. Afegiu-hi el sucre i seguiu batent una mica més, fins tenir una crema homogènia. Afegiu-hi els ous, d'un en un i bateu bé.
Baixeu la velocitat del batedor quan afegiu la farina si no voleu que la vostra cuina quedi tota blanca!! Jo l'afegeixo de mica en mica, en tres vegades.
Finalment, afegiu-hi els nabius i remeneu la barreja. Fàcil oi?
Distribuïu la massa a les càpsules de cupcake. No les ompliu massa, només fins a la meitat, i feu servir un motlle per a cupcakes per fornejar-los, així en comptes de créixer cap als costats, creixeran cap a dalt quan siguin al forn. Si veieu que al forn creixen massa punxeguts i es trenquen de dalt, i el que voleu són cupcakes més planets, proveu d'abaixar una mica la temperatura del forn. Estaran fets al cap d'uns 20 minuts aproximadament, o fins que un escuradents surti sec quan el punxeu a un dels cupcakes. 
Deixeu-los refredar del tot abans de posar el frosting de xocolata per sobre.
I bon profit!!




Ingredients for the Blueberry Cupcakes: 

100 g butter at room temperature

120 g sugar
2 large eggs
120 g flour
2 teaspoons baking powder
100 g fresh blueberries, frozen, preserve or jam

Pre-heat the oven to 160ºC
First of all, beat the butter with the help of an electrical mixer until obtaining a white cream. Add the sugar and keep beating until having a homogeneous cream. Add the eggs, one at a time, and beat well. Slow down the speed of your mixer when adding the flour if you don't want to end up with a white kitchen!! I add it in three additions. 
Finally, add the blueberries and mix. Easy, right?
Fill the cupcake capsules up to their half and use a cupcake mold to bake the cupcakes, this way instead of rising to the sides they will rise up while baking. If you see that the cupcakes rise so much and break the tops, and what you really want are nice, flat cupcakes, try turning down the temperature of your oven a bit. 
They will be cooked after 20 minutes approximately, or until a toothpick comes out dry when inserting it into a cupcake. 
Let them cool completely before adding the frosting on top. 
And enjoy them!!




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...