Wednesday, August 21, 2013

Xarop de Xocolata / Chocolate Syrup




Vaig provar de fer aquest xarop de xocolata a principis d'estiu i ha tingut tant èxit a casa, que crec que val la pena que proveu de fer-lo vosaltres també. Tot i tenir un alt contingut de xocolata, no hi ha conservants, ni sabors artificials afegits. És com el xarop que comprarieu a la botiga, però millor i més saludable. A més, és molt fàcil de fer, en menys de 10 minuts ja està fet! Em sembla que un cop proveu aquesta recepta, ja no comprareu xarop de xocolata mai més. 


I made this chocolate syrup in the beginning of the summer and it's been such a success at home that I think you should try making it too. Although it has a high content of chocolate, there are no preservatives or artificial flavors added. It's like the one bought in the store, but better for you and healthier. Also, it's very easy to make, you'll have it made in less than 10 minutes! I think that once you try this recipe, you'll never buy chocolate syrup again. 



Aquest xarop de xocolata és perfecte per afegir per sobre el gelat, farcir crepes o pastissos... mmmm si trobeu altres llocs on poder utilitzar-lo, feu-m'ho saber!! A més, podeu afegir-hi el vostre toc personal i crear el vostre propi xarop de xocolata amb cacahuets, cafè en pols, suc de taronja o extracte de menta, coco...  

This chocolate syrup is perfect as an ice-cream topping, on crepes or as a cake filling... mmmm if you find other places where this would work, let me know!! You can also add your personal touch and create your own chocolate syrup by adding peanut butter, coffee powder, orange juice or flavor extracts like mint or coconut...



És molt fàcil de fer. Només s'han de posar tots els ingredients (menys l'extracte de vainilla) en un olla que pugui anar al foc, i fer bullir. Per a una versió més líquida, amb un minut en tindreu prou. Si ho voleu més espès, deixeu bullir una mica més, entre 3 i 5 minuts. Quan estigui fred, afegiu-hi l'extracte de vainilla i guardeu en un pot o en una ampolla. 

It's very simple to make. Just put all the ingredients (except the vanilla extract) in a saucepan and bring them to a boil. For a more liquid version, 1 minute boiling will be enough. If you like it thicker, let boil a little bit more, between 3-5 minutes. When it's cold, add the vanilla extract and pour into a jar or bottle. 


Ingredients


330 g sucre 
65 g xocolata negra en pols, sense sucres afegits
220 ml aigua
un pessic de sal 
2 tablespoons maizena (dissolta en una tablespoon d'aigua)
1 teaspoon extracte de vainilla

Ingredients
330 g sugar
65 g unsweetened cocoa powder, dutch processed
220 ml water
a pinch of salt
2 tablespoons cornstarch dissolved in a tablespoon of water
1 teaspoon vanilla extract



Font / Source: blog.dollhousebakeshoppe.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...