Sunday, October 23, 2011

Cupcakes a Londres / Cupcakes in London

Sorry it's not in English this time. You can still have a look at the photos to get an idea of the places, and get the addresses in case you visit London and feel like having a wonderful cupcake. 


Un dia tan fantàstic i solejat, i jo aquí a casa tancada acabant de corregir tots els exàmens dels meus estimats alumnes. Encara me'ls estimaria més si no hagués de corregir tants exàmens, jejeje. Mentre faig una pausa per esmorzar una mica (te amb galetes sueques), us escric quatre línies explicant-vos els llocs de cupcakes per excel·lència a Londres que vem visitar amb el meu marit en la nostra escapada d'aniversari de casament. 


El lloc més conegut a Londres per a pastissos i cupcakes és "the Hummingbird Bakery". Ho vem poder comprovar perquè no parava d'entrar i sortir gent enduent-se caixes enormes amb cupcakes i pastissos d'un pam i mig d'alt. També tenen unes quantes tauletes perquè puguis prendre el teu cupcake in situ acompanyat d'un cafè o un tè. Vem demanar el Red Velvet, que fan en versió pastís i cupcake, i és el seu clàssic. La magdalena estava moooolt bona, suau i súper esponjosa, però el frosting de buttercream era híper dolç!!!! Als anglesos ja els agrada aquesta dolçor extrema, però a nosaltres ens costa una mica. Tot i així, és un "must" si aneu a Londres. La trobareu a:




133 Portobello Road   Notting Hill   London
47 Old Brompton Road   South Kensington    London
155a Wardour Street    Soho   London
11 Frying Pan Alley   Spitalfields    London
www.hummingbirdbakery.com
Http://facebook.com/hummingbirdbakery 




La nostra segona parada cupcakera va ser a la Primrose Bakery, molt mona ella, amb un banquet de ferro a fora per seure a assaborir les seves delícies. Vem visitar la Bakery de Covent Garden i la vaig trobar més petitona del que pensava, potser la de Primrose Hill és més gran. Tot i així estava plena de cupcakes i pastissos amb una bona pinta.... Vaig tastar un mini cupcake de vainilla amb frosting de buttercream de vainilla i sprinkles de colors, tot suuuuuper dolç.
La trobareu a:


Primrose Hill: 69 Gloucester Avenue, London 
Covent Garden: 42 Tavistock Street, London 
http://www.primrosebakery.org.uk


Un lloc molt mono que vem descobrir va ser el Sweet Couture, amb uns cupcakes que feien un goig!!!! No vem tastar-los perquè portàvem un empatx de sucre impressionant, però m'aposto el que vulgueu a que estaven boníssims. Els podreu trobar a:


23b New Row   Covent Garden    London
Canada Place   Canary Wharf Shopping Mall   London
www.sweetcouture.co.uk



El lloc que no es pot perdre ningú, i on és primordial fer una parada cupcakera a Londres és el "Peggy Porschen cakes".  Hi trobareu els pastissos més exquisits i delicats, i els cupcakes més meravellosos que us pugueu imaginar, tot envoltat d'un glamour i una delicadesa extremes, una passada, vaja. Situat en el barri fantàstic de Belgravia, molt a prop de Chelsea, i amb els clients més VIP del planeta (aquell dia vem trobar-hi la model Elle McPherson per allí), vem poder assaborir uns magnífics cupcakes amb un cappuccino deliciós. Tant al Miquel com a mi va ser el lloc que més ens va agradar, i on vem trobar els cupcakes més bons. Ell va menjar-ne un de gerds amb frosting de llimona i un gerd enorme coronant-lo, i jo un de plàtan amb pepites de xocolata, amb frosting de buttercream de plàtan i xocolata en pols per sobre. Els vem trobar magnífics, esponjosos, suaus, i amb un gust i aromes extraordinaris, no tan dolços com els de la Hummingbird Bakery i la Primrose Bakery, sinó més afruitats i naturals. 
La podreu trobar a: 


116 Ebury Street   Belgravia   London
http://www.peggyporschen.com




Vaig comprar la galeta perfecta del vestit groc que veieu a la fotografia, per 7 lliures!!! i va arribar a casa trencada, sniiiif :(
Potser he posat massa fotos en el collage, és que en vaig fer tantes!!! Us en posaré alguna més on es pugui veure millor l'essència de la Peggy Porschen.  




Finalment, un lloc que vem descobrir molt a prop del nostre hotel, i amb un encant especial, és el "Bea's of Bloomsbury", on fan esmorzars dolços i afternoon tea acompanyat de pastissos i cupcakes extraordinaris. El lloc té unes quantes taules a dins i un parell a fora, i tenen la cuina oberta per veure com treballen. Tenien pots de quilos quilos de philadelphia!!!! Vem menjar cupcakes de xocolata amb ganache de xocolata, molt suaus i aromàtics, i cupcakes de gerds amb frosting de gerds, també molt bons. El gust dels cupcakes el vem trobar molt semblant al de la Peggy Porschen, també molt afruitats i aromàtics, encara que l'estil del lloc no fos tan refinat. Tot i així, és un altre "must" de cupcakes a Londres, i tenen un llibre fantàstic de receptes que es pot comprar allí mateix, ja sabeu qui en té una còpia, oi?
La podeu trobar a:


44 Theobalds Road   Bloomsbury    London
83 Watling Street    St Paul's    London
www.beasofbloomsbury.com



He anat fent pauses entre correcció i correcció, a part de la de l'esmorzar i el dinar,  per anar escrivint aquesta entrada, ja són més de les cinc de la tarda i ara plou!!! Encara em queden grups per corregir, així que vaig a ficar-me de ple a la feina. Espero que us hagin agradat tots aquests llocs de cupcakes a Londres i que us animeu a visitar-los, us encantaran!!!  

4 comments:

  1. m'apunto totes per la propera escapada, ufff quina enveja...Petons!!!
    Xo Joana

    ReplyDelete
  2. Aish, moro de ganes de tornar-hi!!!
    Això si, per fer 1-2 dies de visites a bakerys i més bakerys i de pas comprar-me uns quants libres allà mateix..
    Moltes gràcies per la informaciò.
    Petons des de Suecia!
    Lo

    ReplyDelete
  3. uooo Sílvia!! com m'ha agradat aquesta entrada!!! crec que recordar tots aquests llocs era el punt de dolçor que necessitaves per digerir tants exàmens ;)
    tinc moltíssimes ganes d'anar a London...a veure si hi podem fer una escapadeta aviat...m'imprimiré la teva guia personal per visitar-ho tot...sobre tot, la Peggy ;)

    molts petons!!

    PD: per cert, que sàpigues que tenia previst fer els teus cupcakes de carbassa però hi ha hagut canvis imprevistos d'última hora a casa i m'he quedat amb les ganes...espero poder-los fer durant la setmana!!

    ReplyDelete
  4. Ohhh com m´agradaria poder-hi anar!!! molts petonets

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...