Thursday, August 4, 2011

Buttercream

Ingredients:

250 g mantega sense sal a temperatura ambient

450 g sucre glas

1 cullereta d’extracte de vainilla

6 culleretes de llet (o nata líquida)


Ingredients

250 g unsalted butter at room temperature

450 g confectioners’ sugar

1 tsp vanilla extract

6 tsp milk (or cream)


En un "Stand mixer": Posar-ho tot junt en el bol i barrejar a velocitat baixa durant un minut, i després a velocitat mitjana durant 4 minuts. Amb un batedor elèctric: posar-ho tot menys el sucre en un bol. Barrejar amb la meitat del sucre. Quan està ben barrejat, afegir l’altre meitat fins obtenir una crema consistent. Si queda molt líquida, es pot deixar una estona a la nevera per a que s’endureixi.

Un cop preparat, es pot fer servir tal qual o colorejar-ho amb colorant alimentari, queda molt divertit!!!

Amb aquest buttercream podem cobrir Cupcakes o pastissos, o el podem posar amb la màniga pastissera per un acabat més sorprenent i divertit.

In a Stand mixer: put everything in the bowl and mix at low speed for 1 minute and then at medium speed for 4 minutes. With an electric mixer: put all the ingredients but the sugar. Cream the butter and half the sugar, then add the remaining sugar until you get a light and fluffy cream. If it’s too runny, you can place it in the fridge for a while to harden it.

Once it’s ready, you can you use it as it is or you can color it with food color, it’s fun!!!

You can cover Cupcakes or cakes with this buttercream or put it using the piping bag for a more surprising and fun look.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...