Wednesday, August 31, 2011

Chocolate Ganache

Ingredients:

250 g nata líquida
250 g xocolata de cobertura a trossets
opcional: licor de taronja o de menta, o qualsevol altre licor

Poseu la nata líquida a escalfar en un pot, fins que bulli.
Poseu la xocolata en un bol i tireu-hi la nata per sobre. Remeneu fent servir unes barilles, fins que es desfaci bé tota la xocolata.
Deixeu-ho refredar abans de fer servir, com  a mínim una hora a la nevera.
Quan ja sigui fred, munteu la barreja amb unes barilles.

Ingredients

250 g cream
250 g couverture chocolate
optional: orange or peppermint liqueur, or any other liqueur

Place the cream in a pot and bring to the boil.
Place the chocolate in a bowl.
Pour the cream over and stir using a whisk, until all the chocolate is well melted.
Let cool before use, at least one hour in the refrigerator.
Once it's cold, whisk the the mixture until stiff.

Font / Source: Pretty Party Cakes by Peggy Porschen

1 comment:

  1. El licor s'ha de afegir cuan hi poses la nata al principi o cuan ho montes amb les varilles? Gràcies!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...